studio's • appartementen

Naast werken is het ook mogelijk om te verblijven in PITground. Dit doe je bij STAYground. STAYground huisvest 221 studentenstudio's (20-25 m²) en 40 expat-appartementen (40-50 m²). De woningen worden nu gefaseerd opgeleverd en verhuurd.

Holland2Stay regelt alle zaken omtrent de verhuur van deze woningen. Ben je geïnteresseerd in een woning? Hou de website van Holland2Stay goed in de gaten en schrijf je in zodat zij jou op de hoogte kunnen houden!

Studio’s en appartementen

De woningen worden volledig gemeubileerd opgeleverd met een maatwerk interieur, moderne zwarte keuken en stijlvolle betonlook badkamer. Elke studio heeft een ruimtebesparende hoogslaper met een hoogwaardig stalen frame. PITground ligt naast het treinstation van Sittard en op 10 minuten lopen van het historische centrum. Maastricht is met de trein in slechts 15 minuten te bereiken.

Wil je in STAYground wonen?

De verhuur van de woningen in STAYground wordt door Holland2Stay geregeld. Schrijf je in via Holland2Stay. Zij houden jou verder op de hoogte.

© Holland2Stay

What's in it for you?

Vergaderruimtes

Restaurant

Gym

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.