studio's • appartementen

STAYground heeft een gevarieerd aanbod (studenten)studio’s met een eigen keuken en sanitaire voorzieningen en short stay appartementen. Een persoonlijke leefomgeving waar ontmoeten centraal staat. Een thuis van huis. STAYground huisvest 221 studentenstudio's (20-25 m²) en 40 expat-appartementen (40-50 m²). De woningen worden nu gefaseerd opgeleverd en verhuurd.

Studio’s en appartementen

Holland2Stay regelt alle zaken omtrent de verhuur van deze woningen. De woningen worden volledig gemeubileerd opgeleverd met een maatwerk interieur, moderne zwarte keuken en stijlvolle betonlook badkamer. Elke studio heeft een ruimtebesparende hoogslaper met een hoogwaardig stalen frame.

Wil je in STAYground wonen?

De verhuur van de woningen in STAYground wordt door Holland2Stay geregeld. Schrijf je in via de website van Holland2Stay. Zij houden jou verder op de hoogte.

What's in it for you?

Ontdek onze faciliteiten

Restaurant

Gym

Koffie corner

Parkeren

Snel internet

Oplaadpalen

Fietsenstalling

Community activiteiten

Vergaderruimtes en conferentiezalen

Accommodatie

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een plek voor groei en verbinding

Wanneer je onderdeel wordt van PITground, verkrijg je automatisch toegang tot de bloeiende community van PITground. Binnen deze community verbinden we alle verschillende grounds met elkaar en zorgen we voor connectie onderling. Maandelijkse borrels, nieuws updates en vele voordelen zijn hier onderdeel van.

Het laatste nieuws

Meet our WORKground member: Ricardo Roso van Roso Financiële Diensten

Nieuwe hypotheek nodig voor uw droomhuis? Wat te doen met uw spaargeld? Zijn uw verzekeringen nog passend bij uw situatie? Dit zijn vragen waarbij Ricardo…

Meet our WORKground member: Laura Lazzarini, businesscoach in de natuur

Wil je een nieuwe weg inslaan, maar weet je niet hoe? Loop je tegen zaken aan in je (werk)leven, waarvan je voelt dat het anders…

Meet our WORKground members: Anke Vos en Petrouschka Allen van STA mediators

Anke Vos en Petrouschka Allen zijn de eigenaren van STA mediators; Scheiding, Team- en Arbeidsmediation. We staan voor deze specialisaties omdat wij hebben ervaren dat…

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.