restaurant • recreatie • sport

Het is belangrijk om een gezonde en vitale (werk)omgeving te creëren, waarin je jezelf optimaal kunt ontwikkelen en kunt excelleren. Maak daarom gebruik van de interne en externe ontmoetings- en sportfaciliteiten. Hier vind je alle mogelijkheden om te bewegen, sporten of tot rust te komen. In het PITstop restaurant kunnen ondernemers, bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten onder het genot van een gezonde lunch, een heerlijke kop koffie of tijdens een bruisend event. Kortom, in SPAREground groeien de connecties.

PITstop restaurant

HOLY FIT.ground

Community & netwerken

PITstop restaurant

Het PITstop restaurant is de perfecte locatie om neer te strijken als bewoner voor een lekkere verantwoorde lunch. In de gezellige koffie korner ontvang je jouw zakelijke afspraak onder het genot van een kop koffie of sluit je de dag af met een borrel samen met een collega.

Heb je niet veel tijd? Dan neem je een koffie- of lunch to go mee. Het PITstop restaurant is hét bruisende middelpunt van het gebouw, een sfeervolle plek waar je op ieder moment van de dag terecht kan.

HOLY FIT.ground

HOLY FIT.ground is een luxe boutique gym met high end Technogym fitnessapparatuur, gevestigd in PITground. Sporten bij HOLY FIT.ground is meer dan alleen sporten, het is een beleving. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toegankelijkheid staan hier hoog in het vaandel.

Het aanbod bij HOLY FIT.ground is zeer divers. Sport onder begeleiding van een personal trainer, duik zelf de fitness in, doe mee aan een groepsles op Gym Square of dans jezelf FIT in de Dance Basement. Kom je liever tot rust? Dan is de Yoga Zone de place-to-be. En train je liever in de buitenlucht? Dat kan op de Urban Boulevard!

HOLY FIT.ground zones


What's in it for you?

Ontdek onze faciliteiten

Bar

Lunch buffet

Meeting rooms

Grab & go

Catering & Banqueting

Indoor & outdoor locaties

After work borrel

Koffie corner

Evenement faciliteiten

Gym

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Een plek voor groei en verbinding

Wanneer je onderdeel wordt van PITground, verkrijg je automatisch toegang tot de bloeiende community van PITground. Binnen deze community verbinden we alle verschillende grounds met elkaar en zorgen we voor connectie onderling. Maandelijkse borrels, nieuws updates en vele voordelen zijn hier onderdeel van.

Het laatste nieuws

Meet our WORKground member: Scalix

“Na een toegewijde periode van 20 jaar onder de vlag van Xillion, hebben we in juni 2022 besloten om onze managed services en cloud diensten…

Meet our WORKground member: Veronique Mucha van Mrs Mucha High Performance Coaching

“Altijd tijd te kort, gehaast en druk. Je wilt alles uit het leven halen; je hebt een goedlopend bedrijf, je wilt er zijn voor je…

Meet our WORKground member: Ricardo Roso van Roso Financiële Diensten

Nieuwe hypotheek nodig voor uw droomhuis? Wat te doen met uw spaargeld? Zijn uw verzekeringen nog passend bij uw situatie? Dit zijn vragen waarbij Ricardo…

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.