restaurant • recreatie • sport

Het is belangrijk om een gezonde en vitale (werk)omgeving te creëren, waarin je jezelf optimaal kunt ontwikkelen en kunt excelleren. Maak daarom gebruik van de interne en externe ontmoetings- en sportfaciliteiten. Hier vind je alle mogelijkheden om te bewegen, sporten of tot rust te komen. In het PITstop restaurant kunnen ondernemers, bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten onder het genot van een gezonde lunch, een heerlijke kop koffie of tijdens een bruisend event.

PITstop restaurant

Het PITstop restaurant is de perfecte locatie om neer te strijken als bewoner voor een lekkere verantwoorde lunch. Ontvang hier je zakelijke afspraak onder het genot van een kop koffie of sluit de dag af met een borrel samen met een collega.

Heb je niet veel tijd? Dan neem je een koffie- of lunch to go mee. Het PITstop restaurant is hét bruisende middelpunt van het gebouw, een sfeervolle plek waar je op ieder moment van de dag terecht kan.

Ontdek onze faciliteiten

Bar

Lunch buffet

Banqueting WORKground

Grab & go

Catering

Indoor & outdoor locaties

After work borrel

Koffie corner

Evenement faciliteiten

Gym

HOLY FITground

HOLY FITground is een luxe boutique gym met high end Technogym fitnessapparatuur, gevestigd in PITground. Sporten bij HOLY FITground is meer dan alleen sporten, het is een beleving. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toegankelijkheid staan hier hoog in het vaandel.

Het aanbod bij HOLY FITground is zeer divers. Sport onder begeleiding van een personal trainer, duik zelf de fitness in, doe mee aan een groepsles op Gym Square of dans jezelf FIT in de Dance Basement. Kom je liever tot rust? Dan is de Yoga Zone de place-to-be. En train je liever in de buitenlucht? Dat kan op de Urban Boulevard!

HOLY FITground zones


News

Meet our WORKground member: Huub Snackers van IT Performance Group

“Wij zijn een ICT dienstverlener uit Oss en wilden graag een move maken naar Limburg om ook onze klanten in deze regio beter te bedienen.…

Nieuwe huurders bij WORKground

Deze maand verwelkomen we weer een aantal nieuwe huurders bij WORKground: • IT Performance Group• VdK Logistics• Filix• Claro Coaching• Itzu Jobs Zij vullen grote…

Meet our WORKground member: Danielle Adams van Daad B.V.

“Ik werk als bedrijfsjurist voor allerlei bedrijven die net geen eigen interne jurist hebben, maar die wel iets meer behoeften hebben aan juridische ondersteuning dan…

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.