PITground staat in bloei

Voor de zomervakantie gebeurde er veel bij PITground. De Noordtoren werd klaargemaakt, de eerste huurders trokken in en de eerste PITparty vond plaats. Een moment waar we even stil stonden bij wat er allemaal voor moois is gebeurd én een moment waar contacten werden gelegd. Dat smaakte zeker naar meer!

Tijdens de PITparty was er ook een kans om kennis te maken met SPAREground: het restaurant en HOLY FITground (de sportzone). Daarnaast trokken in de zomervakantie de eerste bewoners in. Daarmee zijn alle onderdelen van PITground actief.

Maar we groeien door. In oktober zullen nieuwe woningen opgeleverd worden, nieuwe bedrijven zullen zich vestigen en de community zit niet stil. Nu is het ook echt tijd om elkaar beter te leren kennen. De kracht van PITground zit namelijk in de kern. De mensen die PITground vormgeven. Middels verschillende evenementen wordt verbinding gestimuleerd. Zo staan er sportevenementen, etentjes en (netwerk)borrels op de planning.

PITground staat in bloei!

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.