PITground is niet meer te missen!

Vanaf nu zijn wij ook te zien voor de buitenwereld. We zijn te zien vanuit het station, het stadscentrum en zelfs de snelweg; het logo van PITground is op onze gevel bevestigd. 

Bij PITground waarborgen we het rijke verleden van onze voorganger. Een ‘pitworker’ is een mijnwerker. Daarmee geven we een knipoog naar het verleden van onze voorganger DSM. Het DSM logo is vervangen door ons nieuwe logo, maar zal altijd in ons hart blijven. 

Centraal gelegen; direct naast het station in Sittard en langs de snelweg, is dit de ideale plek om te werken, wonen en recreëren. Door onze ruime parkeerplaats is er genoeg plek voor iedereen. 

PITground is de kern van groei, connectie en energie. Deze multifunctionele plek draagt bij aan bedrijvigheid, recreatie en woonbestemmingen in de Westelijke Mijnstreek. Interesse in deze dynamische plek? Ga naar onze website voor meer informatie: https://pitground.com/

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.