PITground around the clock: dit was 2022

Bijna een jaar geleden werd het voormalige DSM-kantoor omgebouwd tot een duurzaam, multifunctioneel en toekomstgericht concept in de Westelijke Mijnstreek. PITground was ontstaan. Klaar voor nieuwe verbindingen, bedrijvigheid en groei. Er is in een jaar tijd ontzettend veel gebeurd. Blik je met ons mee terug?

2022 was een bewogen jaar. We kunnen haast niet geloven dat wij begin dit jaar zijn gestart met een leeg gebouw en weinig bekendheid. De eerste maanden van het jaar stonden daarom ook volop in het teken van verbouwingen en introductie van PITground. We maakten onze intrede op social media en onze website werd gelanceerd. Binnenin het gebouw werd flink geklust, zodat in februari de eerste PITground huurders konden intrekken.

Door het jaar heen werd steeds meer gerealiseerd. In april was de inrichting van de audiovisuele middelen en vergaderruimtes gereed. De populariteit van PITground steeg en dat viel te merken. De PITground offices raakten goed gevuld! Vanaf juni openden we ook de deuren van SPAREground en HOLY.FITground: dat vroeg om een feestje. We gooiden onze deuren open voor het publiek en vierden door tot in de late uurtjes tijdens de PITparty.

Ook de laatste maanden van dit jaar stonden we niet stil. De eerste studenten trokken in bij STAYground en WORKground is voor maar liefst 85% gevuld. We bloeien en groeien door. SPAREground is inmiddels een ware een plek voor ontmoetingen en verbinding. Er wordt gesport, gegeten, vergaderd en connecties ontstaan.

Dit alles deden wij uiteraard niet alleen… want er stonden heel veel mensen voor ons klaar in het jaar 2022. Daarom willen wij alle huurders, community leden, studenten en betrokken partners bedanken voor de toewijding en het enthousiasme dit afgelopen jaar. Het eerste jaar van PITground is een feit. Het tweede jaar kan alleen maar beter worden. Meer connecties, meer kennisdeling, meer nieuwe gezichten… to be continued!

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Hopelijk zien wij iedereen weer gezond en gelukkig terug in 2023.

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.