Ontspannen en inspannen bij SPAREground

Bij SPAREground wordt gegeten, gedronken, vergaderd, gewerkt, gesport en (informeel) ontmoet. Onlangs openden het restaurant en HOLY FITground (sport) voor de huurders. Hou ons in de gaten, want binnenkort zullen er nog meer ontwikkelingen in gebruik worden genomen.

Restaurant
SPAREground is een hang-out rijker. In het restaurant kunnen huurders neerstrijken voor een koffie, lunch of een borrel. Samen met een afspraak, collega of mede-huurder. Het restaurant is het middelpunt van het gebouw, een sfeervolle plek waar je graag bent. Het is ook een perfecte plek om met collega’s het weekend in te luiden of voor een relatiebijeenkomst. Mocht je weinig tijd hebben, dan neem je hier ook een koffie of lunch-to-go.

HOLY FIT.ground
HOLY FIT.ground is een luxe boutique gym met high end fitnessapparatuur van Technogym, gelegen in PIT.ground. Sporten bij HOLY FIT is meer dan alleen sporten, het is een beleving. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toegankelijkheid staan hier hoog in het vaandel.
Het aanbod is zeer divers. Ervaar personal training, vrije fitness of groepslessen op Gym Square. Kom tot rust in de prachtige Yoga Zone of dans je fit in de Dance Basement. Train je liever in de buitenlucht? Dat kan op de Urban Boulevard!

Naar de website

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.