Meet our WORKground members van Colleqtive

Jari van den Munckhof, Chrétien Schalkx en Jesper van den Munckhof (niet op foto) vormen samen; Colleqtive vestiging Sittard. Colleqtive ondersteunt medewerkers op de winkelvloer met innovatieve apps waarmee zij sneller en slimmer kunnen werken. Samen met ons team in Huizen en onze ontwikkelaars in Ahmedabad (Gujarat, India) ondersteunen wij retailers in het grootzakelijk en MKB segment in Nederland.

Colleqtive is opgericht in 2018 en gevestigd in Huizen. Om onze groei te versnellen en talentvolle medewerkers aan te trekken, hebben we in 2023 een vestiging geopend in Sittard. Onze drie vaste medewerkers binnen PITground zijn geboren Sittardenaren. We zien dat Sittard en de omliggende regio’s veel getalenteerde professionals herbergen die de voorkeur geven aan werken in hun eigen regio. Met onze nieuwe vestiging in Sittard bieden we lokale werkgelegenheid en de kans om deel uit te maken van ons groeiende team. De keuze voor PITground was snel gemaakt: een energieke locatie! Dit is passend voor ons bedrijf aangezien iedereen binnen Colleqtive beschikt over 3 kernkwaliteiten: professionaliteit, transparantie en humor. Dus loop gerust eens langs om kennis te maken en wie weet welke connecties we kunnen leggen.

Binnen Colleqtive draait alles om het ondersteunen van retailers en hun medewerkers bij het leveren van de best mogelijke medewerker- en klantervaring. Wij zijn extreem klantgericht en luisteren altijd nauwgezet naar de wensen en behoeften van onze klanten. Als we een interessant nieuw idee horen, zetten we dat direct op onze roadmap en hebben we vaak al binnen een maand een nieuwe module klaar! Deze snelheid en klantgerichtheid wordt enorm gewaardeerd door onze klanten en vormt een belangrijke pijler van ons succes. We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste informatie en tools te vinden om processen efficiënter te laten verlopen en klanten optimaal te bedienen. Daarom bieden we een app aan waarmee alle winkelprocessen sneller en slimmer kunnen worden uitgevoerd. Zo kunnen medewerkers op de winkelvloer eenvoudig alle processen uitvoeren en een uitstekende service bieden. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat onze app kan worden aangesloten op elk back-end systeem. Hierdoor biedt onze App meer mogelijkheden dan andere apps, die zich vaak maar op een specifiek aspect van retail richten. Daardoor is onze app een stabiele en betaalbare oplossing, waar iedere maand miljoenen voorraadtransacties mee beheerd worden.

De basis blijft echter toch de groep van extreem gedreven professionals. Door de juiste mensen bij elkaar te hebben, kunnen we onze klanten uitermate goede service bieden.

Onze app wordt steeds meer gezien als een standaard in de branche. Om de volgende groeistap te kunnen maken, is verdere standaardisatie vereist. We geloven dat dit de volgende stap is in onze missie om retailers te helpen om sneller en efficiënter te werken. Door nog meer standaardisatie en zelfbediening aan te bieden, hopen we de drempel voor nieuwe klanten te verlagen en zo nog meer retailers te kunnen bedienen, binnen Nederland maar voornamelijk daarbuiten. We zijn er trots op dat we top-retailers helpen om hun klantenkring uit te breiden en hun concurrentiepositie te versterken.

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.