Meet our WORKground members: Natasja Jongen en Koen Thissen van ITZU Nederland

Natasja en Koen zijn recentelijk gestart met ITZU in Nederland, de HR partner voor alle personele vraagstukken op het gebied van HR Solutions, Werving & Selectie, Detacheren, Payrolling en Uitzenden. ITZU is een volledig ontzorgende, strategische en sustainable partner in HR voor zowel professionals op de arbeidsmarkt als bedrijven.

De hele ITZU-groep staat als talentexpert dicht bij haar klanten en medewerkers. Dankzij onze expertise in verschillende niches en onze talentgerichte aanpak, groeien we samen met iedereen die met onze diensten in contact komt. IT’S YOU WE CARE ABOUT!

“Graag inspireren en verrassen we anderen door onze kennis te delen en zelf het goede voorbeeld te geven aan de hand van onze inspanningen op het vlak van (duurzaam) ondernemen.”, aldus Koen.

ITZU Nederland maakt onderdeel uit van de ITZU Groep welke in België is uitgegroeid tot een professionele, nationale HR talentpartner met een sterke ambitie om ook in Nederland actief te zijn. “Vanuit onze eigen jarenlange ervaring in de HR dienstverlening is dit dan ook een mooie stap om ITZU Nederland de komende jaren verder op de kaart te zetten, te beginnen vanuit PITground in Sittard.”, aldus Koen en Natasja

Het concept van PITground spreekt ons erg aan. Het is een unieke plek waar werken, wonen en recreëren samenkomen. PITground huisvest zowel grote bedrijven als middel- tot kleine ondernemers en creëert woonbestemmingen voor o.a. studenten en expats. “Voor ons de perfecte locatie om zowel met potentiële werkgevers als young professionals in contact te komen.”, aldus Natasja.

Natasja Jongen en Koen Thissen directie van ITZU Nederland

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.