Meet our WORKground members: Elleke Derhaag en Ramon van Wersch van OCI

OCI Nitrogen is in Europa een van de marktleiders in stikstofhoudende kunstmest en wereldwijd de grootste producent van melamine. Op Chemelot hebben we verschillende fabrieken waar we onder andere de producties draaien van ammoniak, melamine en kunstmest. Inmiddels zijn we met meer dan 500 medewerkers in Geleen-Sittard. We maken deel uit van OCI NV, onze vestigingen zitten verspreid in Nederland, Frankrijk, China, London en Amerika. Ons kantoor in PITground is één van de hoofdkantoren in Nederland.

Duurzaamheid en een nieuwe, moderne, verbindende werkomgeving zijn de voornaamste redenen waarom OCI Nitrogen B.V. heeft gekozen om te gaan verhuizen.

Hoe kwamen we bij PITground terecht? De nieuwe locatie moest sowieso in de buurt zijn van onze fabrieken. Wat de doorslag had gegeven voor PITground te kiezen, is een locatie die in gemeenschappelijk gebruik is. “We zijn erg enthousiast over een Multi-Tenant locatie waarbij we ook hopen op kruisbestuiving met andere bewoners (bedrijven) en studenten. In ons nieuwe kantoor staat verbinding en samenwerking nog meer centraal. Maar ook duurzaamheid is gewaarborgd op onze nieuwe plek.

Onze wensen waren daarom om ergens te vestigen waar we in een shared concept zitten en waar we alle faciliteiten hebben. Wij hebben samen met PITground aan de tekentafel gezeten om het ontwerp voor dit nieuwe kantoor te maken.

Momenteel zijn we allemaal dingen aan het ontdekken, zoals flexplekken, nieuwe connecties maken en uiteraard de faciliteiten. PITground is niet zozeer de verandering, de manier van werken wel.”

Elleke Derhaag, communicatieadviseur OCI, en Ramon van Wersch, projectmanager OCI

WORKground biedt ruimte te huur aan lokale en internationale partijen die op zoek zijn naar een ruime en open werkomgeving voor haar personeel. Ook interesse gekregen in onze kantoorruimtes? Bekijk onze website voor meer informatie: https://pitground.com/contact/

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.