Meet our WORKground members: Anke Vos en Petrouschka Allen van STA mediators

Anke Vos en Petrouschka Allen zijn de eigenaren van STA mediators; Scheiding, Team- en Arbeidsmediation. We staan voor deze specialisaties omdat wij hebben ervaren dat ze elkaar beïnvloeden. Een scheiding heeft vaak invloed op je werk en omgekeerd hebben problemen op je werk vaak invloed op je relatie. Wij vinden het belangrijk hier oog voor te hebben en mensen hierin te kunnen ondersteunen.

Vaak is het zo dat mensen in een conflict het gevoel hebben dat ze geen grip meer hebben op de situatie. Het maakt ook dan niet uit of mensen in een scheiding of een arbeidsconflict zijn beland. Ze willen graag vooruit, maar samen in gesprek gaan is moeilijk. Wij faciliteren daarbij met mediation en/of coaching door:

  • te zorgen voor duidelijkheid en rust;
  • mogelijkheden te creëren door een open communicatie;
  • te faciliteren op alle vlakken door zowel de juridische, financiële en fiscale gevolgen, maar ook de praktische kanten van ieders verhaal mee te nemen.

Van onze cliënten krijgen we vaak terug dat we oprecht betrokken en empathisch zijn en daarbij professioneel en vakkundig blijven. We hebben diverse specialisaties en uitgebreide werkervaring. We zijn beiden jurist, Anke arbeidsjurist en Petrouschka fiscaal jurist. Daarnaast hebben wij als MfN mediators de accreditaties familiemediation, teammediation en arbeidsmediation, de opleiding tot financieel echtscheidingsadviseur voor particulieren en ondernemers afgerond, zijn wij KIES mediator/kindgesprek en gecertificeerd relatietherapeut.

Wij zijn altijd bezig te onderzoeken hoe wij onze dienstverlening kunnen optimaliseren en daarmee aan kunnen passen aan de behoeften die er zijn. Zo zijn we momenteel bezig met het afronden van de opleiding gecertificeerd vertrouwenspersoon en starten we binnenkort met de gecertificeerde opleiding coaching op basis van ACT en de verdiepende masterclasses rouw- en traumaverwerking.

In eerste instantie zijn wij ons kantoor gestart in Geleen. Na drie jaar waren wij toe aan een professionelere uitstraling, een kantoor dat beter past bij ons als bedrijf en als persoon. Via Tweelicht Ontwikkelaars werden wij enthousiast gemaakt voor PITground. Meteen bij binnenkomst waren we erover uit dat hier onze nieuwe plek zou zijn!

Bruggen bouwen is wat we doen. Dat is ook de reden waarom we graag mensen/bedrijven met elkaar verbinden. We delen graag onze kennis en ervaring, zowel individueel als in bijvoorbeeld een workshop. Dit sluit aan bij de visie van PITground.

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.