Meet our WORKground member: Veronique Mucha van Mrs Mucha High Performance Coaching

“Altijd tijd te kort, gehaast en druk. Je wilt alles uit het leven halen; je hebt een goedlopend bedrijf, je wilt er zijn voor je klanten, team, gezin en vrienden, maar ondertussen ben je nergens écht. Je bent vooral aanwezig in je hoofd en niet daar waar het leven zich daadwerkelijk afspeelt. Herkenbaar? Ik was ook zo. Totdat ik besloot te werken met een businesscoach uit Amerika, die mij liet inzien welke impact deze levenswijze had op mijn leven. Wat ik allemaal miste in mijn leven, omdat ik er simpelweg niet was.”

Inmiddels helpt Veronique succesvolle ondernemers met het creëren van een killer mindset. Met deze mindset halen ze het maximale uit hun leven, zowel zakelijk als persoonlijk. Ze dragen bij aan een krachtigere wereld met meer leiderschap en eigenaarschap. Minder drama en meer daadkracht.

Veronique: ‘Vergis je niet, de uitdagingen veranderen niet, maar wel de manier waarop jij met deze uitdagingen omgaat. De mensen om je heen veranderen niet, maar jij bent degene die de verantwoordelijkheid neemt om uit je hoofd te blijven en dat draagt bij aan verandering in de uitkomsten en resultaten in je leven. Jij hebt de regie. Jij bepaalt. Het is jouw leven, jouw bedrijf. Als je echt aanwezig bent, dan mis je ook niets. The best present is to be present.’

Waarom PITground?
Sinds december 2022 heeft Veronique een kantoor bij PITground. Ze was toe aan een echte upgrade qua huisvesting. Veronique: “Ik maak veel gebruik van de coffee corner, I love goede cappuccino’s. Echter ook van de yoga- en gymfaciliteiten maak ik vaak gebruik. Het gemak van alles in de buurt, de mooie omgeving en goede service spreken mij enorm aan. PITground heeft gewoon alle faciliteiten om te groeien.”

Spreker bij PIT-talk
Donderdag 26 oktober is de tweede editie van PIT-talk. Inspirerende verhalen door en voor PIT-grounders. Veronique is een van de sprekers. Thema: Succesvol door te zijn! Een openhartig verhaal over hoge latten, diepe dalen, heruitvinden, investeren, energie voelen en verantwoordelijkheid nemen. Recht voor zijn raap, maar toch zacht. Omdat ze zo is.

Meer info of contact:
https://www.mrsmucha.nl

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.