Meet our WORKground member: Stefan Ackermans van Koraal

Geen dag is hetzelfde voor Stefan Ackermans. Hij is leidinggevende aan interne dienstverlening van Koraal, een grote zorg- en onderwijsinstelling in Limburg en Brabant. “We zien dat er steeds meer mensen uit de Koraal regio’s naar PITground komen, dat vinden wij een goede ontwikkeling”.

Wat verstaat u onder interne dienstverlening?

“Interne Dienstverlening is de ondersteuningsorganisatie binnen Koraal. Wij ondersteunen de Koraal regio’s in brede zin op het gebied van hun bedrijfsvoering. In ons nieuwe kantoor aan de Poststraat zijn o.a. de back-office activiteiten ondergebracht zoals bijvoorbeeld de salarisadministratie, financiële administratie, ICT-ondersteuning, het facilitaire meldpunt e.d.  Alles zit bij PITground gezamenlijk op een plek, we merken dat dit goed functioneert. We zien dat er ook steeds meer mensen uit de Koraal regio’s naar PITground komen, dat vinden wij een goede ontwikkeling. Er zijn veel open ruimtes en open werkplekken, dat was voor ons belangrijk. Want ook bij Koraal gaan we mee met het nieuwe werken: deels thuis en deels op kantoor.”

Waarom zijn jullie naar PITground gekomen?

“Om een aantal redenen. We zochten een vrije en moderne werk – en ontmoetingsplek die verbinding met elkaar faciliteert. Belangrijk voor onze medewerkers. Maar ook voor bijvoorbeeld de jongeren van ons leerbedrijf. Zij hebben de mogelijkheid om in het restaurant ervaring op te doen. Deze activiteiten willen we graag samen met PITground doen voor de gebruikers van het gebouw. PITground is voor Koraal ook een ontmoetingsplek, waar ook Koraal collega’s vanuit de regio van harte welkom zijn om elkaar te ontmoeten en gebruik te maken van de diverse faciliteiten die er zijn. Het gebouw is makkelijk te vinden, bekend in de regio en ook nog eens energiezuinig door bijvoorbeeld de zonnepanelen.”

WORKground biedt ruimte te huur aan lokale en internationale partijen die op zoek zijn naar een ruime en open werkomgeving voor haar personeel. Ook interesse gekregen in onze kantoorruimtes? Bekijk onze website voor meer informatie: https://pitground.com/contact/

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.