Meet our WORKground member: Sjoerd Mooren van Messcherp

Messcherp gelooft in gelukkige, gezonde en sterke mensen in de organisatie. Want weerbare mensen maken weerbare ondernemingen. En een sterke, weerbare organisatie is essentieel om in de huidige tijd krachtig te kunnen ondernemen en de best mogelijke performance te leveren.

Wij maken ondernemingen weerbaar door het trainen van de mensen binnen de organisatie op hun mentale en fysieke weerbaarheid. Dit door middel van mindset, ademwerk -en koude training.

Gelet op onze dienstverlening die toch een tikkeltje anders is dan een “gewone organisatie” zochten we een plek die daarbij past en waar we verder kunnen groeien en professionaliseren.

PITground biedt ons die gelegenheid meer dan we hadden kunnen denken. Bij PITground kunnen we kleine en grote groepen mensen op een zeer professionele manier trainen en hen tegelijk van alle gemakken voorzien. Ja, we verzorgen bij PITground ook ijsbadtrainingen ;-). En in de toekomst gaan we onze workshops vast en zeker uitbreiden met het aanbod van HOLY FIT.ground.

Kortom, het mes snijdt absoluut aan twee kanten!

Sjoerd Mooren, Founder Messcherp

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.