Meet our WORKground member: Scalix

“Na een toegewijde periode van 20 jaar onder de vlag van Xillion, hebben we in juni 2022 besloten om onze managed services en cloud diensten over te dragen aan Stepco. Als een nieuwe entiteit, onder de naam Scalix – Solution Architects, gaan we voortaan zelfstandig te werk. Op dit moment bestaat ons team uit zes gepassioneerde medewerkers, die zich met enthousiasme storten op uitdagende projecten voor onze gewaardeerde klanten.”

Bij Scalix staan we sterk achter de overtuiging dat het automatiseren van bedrijfsprocessen niet alleen het werk leuker maakt, maar ook aanzienlijk efficiënter. Dit stelt onze klanten in staat om zich krachtiger te positioneren in een competitieve markt. We gaan verder dan alleen advies; we bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Met een combinatie van traditionele maatwerksoftware en geavanceerde AI-systemen helpen we hen vooruit.

Onze uitgebreide ervaring, opgedaan in verschillende sectoren en bedrijfsgroottes, vormt een onschatbare bron van kennis voor ons team. Trots zijn we op het hoogwaardige serviceniveau dat we onze klanten bieden. Bij Scalix staat de klant altijd centraal. Dankzij onze diepgaande kennis van IT-infrastructuur en beveiliging zijn we in staat om oplossingen te leveren die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten, niet alleen op het gebied van software, maar ook wat betreft implementatie en beveiliging.

Sinds begin 2023 hebben we onze focus verlegd naar AI en zijn we druk bezig met
de ontwikkeling van ons eigen AI-platform. De eerste klanten maken nu al gebruik van dit platform, en we blijven er hard aan werken om het verder uit te breiden en
te verbeteren. Wat ons onderscheidt op het gebied van kunstmatige intelligentie is het feit dat we ons AI-platform in eigen beheer hebben. Dit stelt ons in staat om volledige naleving van de AVG en (toekomstige) AI-wetgeving te garanderen, terwijl we tegelijkertijd de eigendomsrechten van klantgegevens die met AI worden verwerkt, veiligstellen.

Waarom PITground?
Onze vestiging in PITground biedt niet alleen een inspirerende werkomgeving,
maar ook een ideale locatie die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Dit maakt ons onder andere aantrekkelijk voor stagiaires, waardoor we jong talent gemakkelijker kunnen aantrekken. We waarderen de synergie die ontstaat door samen te werken met andere bedrijven en individuen in dit levendige gebouw. Kennisdeling en het leggen van waardevolle verbindingen zijn voor ons vanzelfsprekend. En natuurlijk staat er altijd een verse pot heerlijke koffie voor je klaar!

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.