Meet our WORKground member: Ricardo Roso van Roso Financiële Diensten

Nieuwe hypotheek nodig voor uw droomhuis? Wat te doen met uw spaargeld? Zijn uw verzekeringen nog passend bij uw situatie? Dit zijn vragen waarbij Ricardo Roso u graag helpt. Met zijn jarenlange ervaring in financiële dienstverlening kan hij onafhankelijk en persoonlijk advies geven dat nauwkeurig is afgestemd op úw situatie. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.

Roso Financiële Diensten B.V. is een bedrijf dat in 2022 is opgericht en zich specialiseert in het verstrekken van onafhankelijk financieel advies aan particulieren. Ze bieden diensten aan zoals hypotheken, verzekeringen, leningen en vermogensadvies.

Wat Roso Financiële Diensten onderscheidt, is de nadruk op een kleinschalige en persoonlijke aanpak, proactieve handelingen en servicegerichtheid. Dit kan zowel op kantoor plaatsvinden als bij u thuis, aan de keukentafel. Het idee is om financieel advies te verlenen op dezelfde wijze als vroeger gebruikelijk was: kleinschalig, persoonlijk, proactief en met veel aandacht voor service. Een dergelijke persoonlijke benadering en betrokkenheid bij klanten is tegenwoordig vrij ongebruikelijk, vooral in de financiële sector waar bedrijven vaak een meer gestandaardiseerde aanpak volgen.

Roso Financiële Diensten zet zich in voor het bieden van uitstekende klantenservice en het opbouwen van langdurige relaties met hun klanten. Een opvallend voorbeeld van hun toewijding aan klantenservice wordt geïllustreerd door een situatie waarin Ricardo, de eigenaar van het bedrijf, naar een ander land reisde om een klant die in het ziekenhuis was beland te helpen en ter plaatse alles voor hem te regelen.

Exclusief voor PITground members
Voor iedereen binnen PITground kan Roso Financiële Diensten een collectieve korting aanbieden op particuliere verzekeringen. Als u hiervoor kiest, ontvangt u standaard 5% korting op het verzekeringspakket (bovenop eventuele andere pakketkortingen). Bovendien verloten we onder de eerste 20 klanten die van dit aanbod gebruikmaken, twee business seat-plaatsen (inclusief drinken en hapjes) voor een thuiswedstrijd naar keuze van Fortuna Sittard in het huidige voetbalseizoen (2023/2024).

Heeft u interesse?
Bent u geïnteresseerd om als bedrijf korting op particuliere verzekeringen aan te kunnen bieden als secundaire arbeidsvoorwaarde aan uw medewerkers? Aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar pitground@rosofd.nl of bel ons op 085-400 76 46. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor op de tweede verdieping 2A.09 bij PITground.

Graag tot ziens!

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.