Meet our WORKground member: Nathalie Meertens van N3M coaching

Nathalie Meertens, n3m coaching: “Sinds 1 mei heb ik mijn kantoor bij PITground. Vijf jaar geleden ben ik mijn eigen coaching onderneming gestart. PITground sprak mij erg aan door het hele concept, de leefstijl. Er is hier altijd beweging en dat is wat ik in mijn werk ook probeer over te dragen. Ik breng mensen in beweging, dus deze plek sluit hier goed bij aan. Daarnaast motiveer ik mensen om nieuwe dingen te ontdekken. Zo liep ik zelf bij PITground naar binnen. Ik keek, voelde en dacht, ja dit is een goede stap!”

Je bent hier nieuw, hoe gaat dat?
“Het gaat heel erg goed! Er werken hier een aantal oud-collega’s, dus die connectie is er al. Ik kijk ernaar uit dat ik straks mijn eigen kamer heb, waar ik mensen kan ontvangen. Als zzp’er werk je veel alleen, doordat mijn kamer uitzicht heeft op de entree is er altijd zicht op beweging. Dat vind ik fijn. Bij PITground staat groei centraal, zo voel ik dat ook. Een veilige omgeving om zelf die groei door te maken. Er is een fijne communicatie, ik kan namelijk met al mijn vragen terecht.”

WORKground biedt ruimte te huur aan lokale en internationale partijen die op zoek zijn naar een ruime en open werkomgeving voor haar personeel. Ook interesse gekregen in onze kantoorruimtes? Bekijk onze website voor meer informatie: https://pitground.com/contact/

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.