Meet our WORKground member: Mathijs Schouten van BVS Ventilatietechniek

Mathijs Schouten, mede-eigenaar van BVS ventilatietechniek. “Wij waren een van de eerste huurders bij PITground en hebben ook de ventilatie mogen realiseren voor de (studenten)studio’s in het STAYground gedeelte van het gebouw. Handig, zo zitten we altijd dichtbij en ontstaat er direct een meerwaarde voor beide partijen. De sfeer hier in het gebouw is heel gemoedelijk, waardoor je direct een community gevoel ervaart. De ligging van PITground is ideaal. Omdat we zo vaak onderweg zijn was een centrale plek een must. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor groei.”

WORKground biedt ruimte te huur aan lokale en internationale partijen die op zoek zijn naar een ruime en open werkomgeving voor haar personeel. Ook interesse gekregen in onze kantoorruimtes? Bekijk onze website voor meer informatie: https://pitground.com/contact/

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.