Meet our WORKground member: Martijn Laugs van Planburo B

“Planburo B is een ingenieursbureau uit Geleen dat zich richt op planvorming, projectmanagement en advieswerk voor diverse partijen; een brede infrastructuur voor alles wat met buiten te maken heeft. We zijn enorm aan het groeien, waardoor onze vorige ruimte te klein werd. Door het goede contact met PITground zijn we uiteindelijk hier terecht gekomen. Als ingenieursbureau is een grote ruimte met een sterke uitstraling en een centrale locatie van belang, dit vonden we bij PITground. Daarbij zorgen de faciliteiten, van het bedrijfsrestaurant tot het sporten bij HOLYFITground, voor een positieve flow in ons bedrijf. Onze groei was zonder PITground niet gelukt.”

Martijn Laugs, algemeen directeur Planburo B

WORKground biedt ruimte te huur aan lokale en internationale partijen die op zoek zijn naar een ruime en open werkomgeving voor haar personeel. Ook interesse gekregen in onze kantoorruimtes? Bekijk onze website voor meer informatie: https://pitground.com/contact/

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.