Meet our WORKground member: Huub Snackers van IT Performance Group

“Wij zijn een ICT dienstverlener uit Oss en wilden graag een move maken naar Limburg om ook onze klanten in deze regio beter te bedienen. Onze klantgroep bestaat voor een groot gedeelte uit MKB en vooral deze groep vindt het fijn dat wij dicht in de buurt gevestigd zijn. Het full service concept van PITground sprak ons aan. We zijn hier onlangs gevestigd en weten zeker dat het aanbod van PITground bij de medewerkers in de smaak gaat vallen. Van een lunch bij PITstop tot een sportsessie bij HOLYfitground. Ook onze klanten gaan genieten van de bourgondische aanpak. De beleving, de koffie en het lekkere broodje, daar weten ze bij PITground wel raad mee. Ook ik kijk erg uit naar deze nieuwe werkplek. Ik kom toevallig uit de buurt en vindt het mooi om van dichtbij mee te maken wat PITground voor deze regio gaat betekenen.”

WORKground biedt ruimte te huur aan lokale en internationale partijen die op zoek zijn naar een ruime en open werkomgeving voor haar personeel. Ook interesse gekregen in onze kantoorruimtes? Bekijk onze website voor meer informatie: https://pitground.com/contact/

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.