Meet our WORKground member: Frank Zuthof van Zuthof Projecten & Management

Gedreven, enthousiast, betrokken, rechtdoorzee. Frank Zuthof is een verbinder. Samen met zijn team van ervaren professionals weet hij risicodragende vastgoedprojecten tot leven te brengen, eigen projecten én vastgoedontwikkelingen met partners.

Hij bedenkt creatieve concepten en ingenieuze oplossingen voor deze complexe projectontwikkelingen. Connect de juiste partij uit zijn uitgebreide netwerk voor een passende doorbraak. Brengt deals tot een goed einde, trekt vlot, is een versneller.

Als mede-initiatiefnemer voor de transitie van het voormalig DSM-hoofdkantoor naar PITground, samen met Joop Petit en Renzo Goessens, is het extra uniek om binnen dit gebouw een eigen kantoorruimte te hebben. Ik heb kunstenaar Roy Wagemans van Studio Kriss Krass gevraagd om dit te bezegelen met een schilderij. Zijn kleurrijk werk triggert mij. Ik heb hem alle vrijheid gegeven.

Het kunstwerk is een combinatie van het gebouw PITground en ons logo. Er is niks zo iconisch als de skyline van het gebouw. Hier heeft Roy een foto van genomen vanuit een bepaalde hoek en op een geabstraheerde en moderne vorm weergegeven. De frisse kleuren past hij vaker toe in zijn kunstwerk. Dat is zijn stijl. Het kleurenpalet paars-turquoise zet hij graag tegen elkaar af. Als je er met een UV-lamp op schijnt dan licht het gebouw op. Hierdoor ontstaat er een dieptewerking en het gebouw lijkt driedimensionaal te worden. Roy’s droom is om het PITground gebouw aan de buitenkant aan te pakken.

Frank Zuthof – Zuthof Projecten & Management

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.