Meet our WORKground member: Dirk Hoedemakers van ApotheekZorg

“De locatie in Sittard waar we hiervoor zaten was te groot voor ons geworden en daarom besloten we te verhuizen naar een locatie die beter bij ons past. PITground biedt veel meer dan alleen een kantoorruimte en dat sprak ons erg aan. We konden zo intrekken, er is een restaurant en er is aandacht voor vitaliteit, de perfecte combinatie wat ons betreft. Nu we hier gehuisvest zijn, merken we dat collega’s ook veel gebruik maken van het restaurant, de fitness en de gedeelde vergaderruimtes. Daarvoor zijn we verhuisd. Wij zijn erg blij met onze intrek!”

WORKground biedt ruimte te huur aan lokale en internationale partijen die op zoek zijn naar een ruime en open werkomgeving voor haar personeel. Ook interesse gekregen in onze kantoorruimtes? Bekijk onze website voor meer informatie: https://pitground.com/contact/

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.