Meet our WORKground member: Danielle Adams van Daad B.V.

“Ik werk als bedrijfsjurist voor allerlei bedrijven die net geen eigen interne jurist hebben, maar die wel iets meer behoeften hebben aan juridische ondersteuning dan alleen de advocaten die ze wel eens inroepen. En ik werk dan voornamelijk aan commerciële contracten of overnames. Ik vind het heel leuk werk. Via via kwa ik bij PITground terecht. Zelf kom ik uit Sittard en ken het pand goed. Toen ik wist dat er o.a. kantoren kwamen, ook voor kleine bedrijven, wist ik dat het populair zou worden en ik er dus snel bij moest zijn. De veelzijdige faciliteiten die PITground heeft, zijn erg fijn. Vooral van HOLYfitground maak ik veel gebruik. Vaak werk ik buiten de deur en verplaats ik me veelal met de trein. Erg prettig dat dit op loopafstand is. Met de auto ben ik zo op de snelweg en met de fiets ben ik zo thuis. Top dus! PITground heeft mij ook al nieuwe contacten opgeleverd. Vooral met de kleinere organisaties en de bedrijven die hier als eerste zaten, dat schept toch een band.”

WORKground biedt ruimte te huur aan lokale en internationale partijen die op zoek zijn naar een ruime en open werkomgeving voor haar personeel. Ook interesse gekregen in onze kantoorruimtes? Bekijk onze website voor meer informatie: https://pitground.com/contact/

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.