Meet our WORKground member: Bob Serneels van Stepco

Stepco is al ruim 25 jaar expert op de gebieden cybersecurity, cloud en workspace management. Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland bedienen zij middelgrote tot grote bedrijven in diverse branches. In een snel veranderende wereld waar digitalisering de basis is van elk proces, krijgen organisaties steeds meer te maken met nieuwe online bedreigingen. Stepco garandeert klanten altijd een beschikbare en veilige IT-omgeving, waar en wanneer zij ook werken. Stepco, Security driven IT.

Bob Serneels, CEO bij Stepco. “Naast onze vestigingen in Keulen en Antwerpen hebben we ervoor gekozen om ons kantoor in Nederland te verhuizen naar PITground. Sittard is voor ons een ideale locatie omdat de stad centraal gelegen is binnen de Euregio en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Zo hopen wij in de toekomst ook een jongere doelgroep aan te trekken. Het community gevoel van PITground spreekt ons erg aan. Dat hebben we ook doorgetrokken op onze eigen kantoorruimte door open-plan offices aan te bieden. We merken dat de communicatie zo beter verloopt en mensen elkaar sneller opzoeken. Collega’s gaan samen wandelen, er is interactie tussen de diverse huurders, dat geeft energie. We kijken ook erg uit naar de sportfaciliteiten in het gebouw. Dat gaat nog meer plezier brengen in ons werk en daar hechten wij als organisatie grote waarde aan.”

WORKground biedt ruimte te huur aan lokale en internationale partijen die op zoek zijn naar een ruime en open werkomgeving voor haar personeel. Ook interesse gekregen in onze kantoorruimtes? Bekijk onze website voor meer informatie: https://pitground.com/contact/

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.