Meet our STAYground member: Ashkan, student Human Decision Science

“Ik ben 4 maanden geleden verhuisd naar Nederland voor mijn masteropleiding aan de Maastricht University. Daar studeer ik Human Decision Science, een combinatie van psychologie en economie. Ik heb eerst gekeken naar appartementen in Maastricht, maar dit was erg prijzig. Zo kwam ik uiteindelijk terecht bij STAYground. Het is betaalbaar en helemaal nieuw. Door de locatie van PITground bij het station ben ik zo in Maastricht.

Eén van de redenen dat ik naar PITground ben gekomen, is vanwege HOLY FIT.ground. Sport is erg belangrijk voor mij. Soms is het moeilijk om mij goed te focussen op studeren en dan kan ik in de sportschool mijn hoofd leegmaken. Daarnaast is het een goede plek om te socializen.

Op het moment is mijn studie erg druk. Hierdoor kom ik vaak na 5 of 6 uur thuis, waardoor de bedrijven vaak al weg zijn. Na de universiteit hoop ik een baan te vinden in Nederland, zodat ik hier kan blijven. Door de combinatie van WORKground en STAYground zie ik hier veel mogelijkheden.”

Ashkan, student Human Decision Science – Maastricht University

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.