HOLY FITground

HOLY FITground is een luxe boutique gym met high end Technogym fitnessapparatuur, gevestigd in PITground. Sporten bij HOLY FITground is meer dan alleen sporten, het is een beleving. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toegankelijkheid staan hier hoog in het vaandel.

We zijn natuurlijk wel nieuwsgierig naar de gezichten achter HOLY FITground. Vertel eens iets over jullie zelf.

“Wij zijn Carmen Kuijer en Camiel Rodigas, wij zijn de gezichten achter HOLY FITground. Beiden enorme sportfanaten en tevens ook ontzettend trots dat we dit binnen PITground kunnen runnen.

Carmen Kuijer startte met ondernemen op 11-jarige leeftijd. Zij begon met een dansschool en daarnaast ging ze ook studeren. Na haar universitaire rechtenstudie besloot ze toch verder te gaan met haar passie: Sport. De dansschool werd uitgebreid. Ze deed niet alleen een Personal Training opleiding, maar ook meerdere yoga-opleidingen. Haar dansschool breidde uit tot een sportschool gevestigd in Beek. De kans om binnen PITground een sportgedeelte op te zetten liet ze niet aan zich voorbijgaan. “Een mooie nieuwe uitdaging. Ik kan niet wachten mijn passie voor sport en bewegen te delen met degene die we mogen verwelkomen bij HOLY FITground.”

Camiel Rodigas is een oud handballer en heeft alle sporthallen in Nederland wel gezien. Met een opleiding als bewegingsdeskundige en dus topsporter in de rugzak kan iedereen gewoon bij hem terecht. “Iedere uitdaging ga ik met veel plezier aan! Of het nu gaat om groepslessen of individuele begeleiding, het kan allemaal. Iedereen is namelijk uniek, dus er wordt serieus naar gekeken en aan gewerkt!”

Wat maakt HOLY FITground anders dan andere sportscholen?
“HOLY FITground is een boutique gym waar we streven naar het hoogst haalbare. Er is altijd iemand aanwezig om te motiveren en begeleiden of te corrigeren als dat nodig is. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Daarnaast is er een mix van open gym, groepslessen en outdoor mogelijkheden, dat maakt HOLY FITground een unieke plek!”

Waarom past dit concept zo goed bij deze plek?
“Bij PITground is er een geweldige mix van mensen. De een komt voor zijn of haar werk, de ander komt heel even zijn of haar hoofd leeg trainen na een uur flink studeren. Het is de dynamiek die het zo uitdagend maakt. De openheid, het plezier en de creativiteit is wat wij gemeen hebben.”

Waar kunnen de huurders en bewoners van genieten?
HOLY FITground heeft een open gym, waar de reguliere fitness is, maar daarnaast bieden we ook flink wat groepslessen aan. Veel gericht op het ‘functionele’ trainen: niet te veel aan de gewichten hangen maar veel vrijheid. Een Function First, HIIT Me Up!, Bootcamp of Hyrox zijn daar goede voorbeelden van. Maar daarnaast hebben we ook yoga om weer andere doeleinden aan te spreken. Én we gaan snel starten met kickbox lessen!”

Wat gaat de toekomst HOLY FITground brengen?
”Natuurlijk hopen we dat we steeds meer huurders en bewoners kunnen verwelkomen. Wij ontvangen iedereen met open armen. Of je nu met een bepaald doel komt of dat je gewoon een beetje wilt ontspannen, iedere beweging telt!”

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.