Feestelijke opening PITground

Op 23 juni 2022 openden we PITground feestelijk! De PITparty vond plaats. Even een PITstop voor ons allen om stil te staan bij wat we tot nu toe bereikt hebben. In een korte tijd werd een leegstaand gebouw omgetoverd tot een community, een plek waar je kunt werken, wonen en beleven.

Gastspreker Bas van Mulken sprak met Luca Schoutrop (General manager PITground), Ben Theeuwen (restaurant), Zjef Bogers (Holland2Stay – STAYground), Carmen Kuijer (Holyfitground – SPAREground) en wethouder Pieter Meekels over de ontwikkeling van PITground, de veelzijdigheid en de impact op regio.

Genodigden hadden de mogelijkheid om het pand te bekijken en de ontwikkelingen van dichtbij te ondervinden. Daarnaast werd er onder het genot van een fijn deuntje genetwerkt. De zon scheen, de BBQ stond aan en de cocktails werden vers geshaket. Zo zien wij PITground het liefste.

Deze opening smaakte naar meer. Vanaf september zal daarom ook de eventkalender ingaan waar we terugkerende events organiseren om elkaar beter te leren kennen.

Bekijk fotogalerij

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.