Are you ready to STAY?

Wil jij graag op een inspirerende en dynamische plek wonen waarbij alles binnen handbereik is? ’S ochtends beginnen met een gezond ontbijt bij het restaurant, een kop koffie drinken met een CEO, nog even sporten bij de fitness en dan terug naar je studio om te studeren, allemaal binnen één gebouw. Dat kan! Naast werken is het binnenkort ook mogelijk om te verblijven bij PITground. Dit doe je bij STAYground.

Om bij te dragen aan de grote vraag naar betaalbare (studenten) huisvesting in de stad en regio Limburg, worden in het gebouw (studenten) studio’s en short stay appartementen gerealiseerd. STAYground zal bestaan uit 221 studentenstudio’s (20 m²) en 40 expat-appartementen (40-50 m²).   Elke ruimte beschikt over een moderne zwarte keuken, een stijlvolle betonnen badkamer en over een ruimtebesparende loft bed met een stalen frame. Jongeren en studenten kunnen zich in het gebouw vestigen en tegelijkertijd de mogelijkheden voor het starten of doorontwikkelen van hun loopbaan onderzoeken.

Wil je ook in STAYground wonen? Schrijf je dan alvast in via https://holland2stay.com/coming-soon-stayground voor de mailinglijst of ga naar onze website voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.