Dé plek waar werken, wonen en recreëren samenkomen!

Een duurzame, multifunctionele en toekomstgerichte plek. Centraal gelegen in Limburg, in Sittard-Geleen. Dat is PITground. Een unieke plek waar werken (WORK), wonen (STAY) en recreëren (SPARE) samenkomen. PITground draagt bij aan bedrijvigheid, de invulling aan recreatie in de Westelijke Mijnstreek én creëert nieuwe woonbestemmingen.

De ‘PIT’ staat voor een centrale plek, de kern van groei welke binnen het gebouw kan worden gerealiseerd. De ‘ground’ staat voor een fundering, een basis om op te kunnen bouwen. Deze elementen samen brengen PITground tot een geheel. De kern die staat voor verbinding en groei. Dit maakt PITground een dynamische ontmoetingsplek waar nieuwe connecties en ideeën ontstaan!

PIT

(n). the hard stone in a fruit that contains the seed. the core of a fruit. a central place.

Afkomstig van pitman, de oude mijnwerker van DSM.

De pit. Een centrale plek, de kern voor groei.

Een fundering om op te groeien, de basis.

De kern die staat voor de verbinding.

Afkomstig van pitman, de oude mijnwerker van DSM.

De pit. Een centrale plek, de kern voor groei.

Een fundering om op te groeien, de basis.

De kern die staat voor de verbinding.

Het creëren van een omgeving waarin mensen zich welkom voelen en kunnen genieten, dat is waar Luca samen met het team continu aan werkt. Daarnaast waarborgt ze het concept en zorgt ze dat de huurders ontzorgd worden. Van strategie tot operatie, Luca is als General Manager de spin in het web bij PITground.

Luca Schoutrop

General Manager

Als je voor het eerst bij PITground komt, zie je waarschijnlijk eerst de Front Office Medewerkster: Betsie. Zij helpt je bij vragen of om de weg te wijzen in het gebouw. Ook voor het plannen van vergaderarrangementen en events kun je bij Betsie terecht en zij zal zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd klaar staat. Met haar secure organisatievermogen en leuke Belgische accent zorgt ze voor een glimlach bij iedere huurder.

Betsie Peinado

Front Office Medewerkster

Vivian is naast Betsie ook het eerste aanspreekpunt als je binnenkomt bij PITground. Als Front Office Medewerkster zal zij je verder helpen met alle vragen. Kom gerust langs voor een gezellig praatje, want Vivian is graag onder de mensen en is erg behulpzaam! Ze krijgt energie van het leveren van toegevoegde waarde voor de huurders en zal met haar hoge service- en hospitality level altijd voor je klaar staan.

Vivian Dieteren

Front Office Medewerkster

Leron is de Technische Facility Manager en kent alle hoeken van het gebouw uit zijn hoofd. In een dergelijk groot gebouw als PITground is zijn expertise dan ook altijd wel ergens gewenst. En dat komt goed uit, want Leron houdt zeker niet van stilzitten. Ook in zijn vrije tijd is hij graag aan het klussen en aan het bouwen aan carnavalswagens!

Leron Webers

Technische Facility Manager

Als sportmanager van HOLY FIT.ground staat Carmen elke dag klaar om klanten te ontvangen, begeleiden en inspireren in zowel de fitness als de yogastudio. Samen werken aan een gezondere leefstijl, waarin plezier in bewegen voorop staat, streeft zij met veel passie na. Kom gerust langs voor advies en een op maat gemaakt programma!

Carmen Kuijer

HOLY.fit manager

Kom je HOLY FIT.ground binnen, zie je onze sportinstructeur Camiel op zijn best. Eenieder die binnenkomt, probeert Camiel op een persoonlijke manier te begeleiden en te motiveren om ieders eigen doelen na te streven. Naast het behalen van resultaten, zorgt Camiel ook graag voor plezier en een vrolijke noot in de sportomgeving!

Camiel Rodigas

HOLY.fit manager

Meet the team

behind PITground

Ons team zorgt dat de PIT motor op volle toeren draait. Zonder hen geen PITground. Heb je een vraag, opmerking of idee, dan kun je altijd bij ze terecht.

Een plek voor groei en verbinding

Wanneer je onderdeel wordt van PITground, verkrijg je automatisch toegang tot de bloeiende community van PITground. Binnen deze community verbinden we alle verschillende grounds met elkaar en zorgen we voor connectie onderling. Maandelijkse borrels, nieuws updates en vele voordelen zijn hier onderdeel van.

Locatie

Een ideale plek voor ontwikkeling. Met talrijke internationale vliegvelden op steenworp afstand is de locatie onderdeel van een wereldwijd kennisnetwerk. Internationale allure en een professionele uitstraling typeren de locatie. Een plek waar lokaal, regionaal, euregionaal en globaal elkaar ontmoeten en werken, wonen en recreëren samenkomen.

Als buffer tussen een woongebied, MKB en industrie is de locatie een uitermate goede vestigingsplaats voor ondernemers en voor de huisvesting van jongeren en studenten.

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.