25 nationaliteiten verrijken STAYground

Op 18 augustus was het zover! De eerste 120 studio’s van STAYground kregen bewoners en wel van 25 verschillende nationaliteiten. Ze kregen een warm welkom van verhuurder Holland2Stay, natuurlijk met een stukje Limburgse vlaai. NOS schonk aandacht aan de opening en maakte een nieuwsitem over de inhuizing. Één van de studenten die te zien is, is de Japanse Ayaka Minamii. Ze studeert in Maastricht, maar gaat in STAYground wonen. Bekijk het fragment hier.

https://nos.nl/video/2441283-een-kamer-vinden-was-het-moeilijkste-van-mijn-verhuizing-naar-nederland

In oktober worden weer nieuwe studio’s opgeleverd. De verhuur van deze studio’s verloopt via Holland2Stay. Heb je interesse? Schrijf je dan in via de website. https://holland2stay.com/building-pitground

Op de hoogte blijven van de laatste PITground ontwikkelingen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Centraal gelegen in Sittard

Poststraat 1

PITground is ideaal gelegen in het hart van de Euregio, nabij diverse uitvalswegen en op korte afstand van zowel België als Duitsland. Het complex ligt direct naast het NS-station en de historische stadskern van Sittard bevindt zich op loopafstand. Grote steden zoals Maastricht en Eindhoven zijn per trein makkelijk bereikbaar in respectievelijk 15 en 45 minuten.